Σχεδιασμός - Κατασκευή - Συντήρηση έργων πρασίνου

Η εταιρεία Φυτώρια Μανώση – Τσακιρίδη ιδρύθηκε το 2002 στην Κατερίνη, με αντικείμενο την αρχιτεκτονική τοπίου και, ειδικότερα, την κατασκευή και συντήρηση έργων πρασίνου. Δραστηριοποιείται στο σχεδιασμό, στην κατασκευή και τη συντήρηση έργων πρασίνου, τόσο για ιδιωτικές κατοικίες, όσο και για επαγγελματικούς χώρους.

Διαθέτοντας πλήρη υλικοτεχνική υποδομή, καθώς και ειδικευμένα συνεργεία, τα Φυτώρια Μανώση – Τσακιρίδη μπορούν να φέρουν εις πέρας οποιαδήποτε κατασκευή πρασίνου, όχι μόνο στην Κατερίνη, αλλά και σε οποιοδήποτε μέρος της Ελλάδας. Η εταιρεία στελεχώνεται από έμπειρους γεωπόνους, ενώ συνεργάζεται με εξειδικευμένους επαγγελματίες, όπως μηχανολόγους και χωματουργούς, για τη διαμόρφωση του περιβάλλοντος χώρου.

Στις δραστηριότητες της εταιρείας μας συμπεριλαμβάνεται και η παραγωγή καλλωπιστικών φυτών, η οποία λαμβάνει χώρα σε ιδιόκτητα κτήματα εκτάσεως 50 στρεμμάτων. Επιπλέον, είναι αποκλειστική αντιπρόσωπος για την Ελλάδα των ιταλικών φυτωρίων VITROPLANT, που εξειδικεύονται στην παραγωγή πιστοποιημένων οπωροφόρων δένδρων, πραγματοποιώντας συνεχή έρευνα σε νέες ποικιλίες δένδρων. Τέλος, η εταιρεία μας παράγει φυτά ακτινιδιάς Hayward γυμνόρριζα από μερίστωμα.

Επικοινωνήστε με τα φυτώρια Μανώση – Τσακιρίδη

Ποιοτικές λύσεις και προϊόντα στο χώρο της κατασκευής και συντήρησης έργων.