Δέντρα - Φυτά - Κατασκευή ΚήπουΣτα φυτώριά μας θα βρείτε πλήθος καλλωπιστικών φυτών και δένδρων. Επίσης, στην έκθεσή μας θα βρείτε υλικά διακόσμησης κήπου, όπως βότσαλα, πέργκολες, γλάστρες πήλινες και πλαστικές, αυτοποτιζόμενες γλάστρες, καθώς επίσης σπόρους - βολβούς και οτιδήποτε άλλο χρειάζεστε για τη δημιουργία ενός όμορφου εξωτερικού χώρου.

Επιπλέον, θα βρείτε φυτά ακτινιδιάς από μερίστωμα. Φυτά με πλούσιο ριζικό σύστημα 1 & 2 ετών γυμνόρριζα. Η πολύχρονη εμπειρία μας και τεχνογνωσία στην καλλιέργεια της ακτινιδιάς σάς εξασφαλίζει σίγουρη και μέγιστη απόδοση.

Τέλος, μια νέα υπηρεσία που παρέχουμε είναι η κατασκευή κατακόρυφων κήπων (vertical gardens). Πρόκειται για μία πρωτοποριακή κατασκευή: Ειδικά πάνελ τοποθετούνται σε κατακόρυφες επιφάνειες (τοίχοι - προσόψεις κτηρίων), όπου σε ειδικό υπόστρωμα φυτεύονται τα κατάλληλα φυτά, δημιουργώντας έτσι μία πράσινη όαση σε επιφάνειες όπου, πριν, κυριαρχούσε το μπετόν.

ΚαλλιεργούμεΑκτινίδια

Στα φυτώριά μας θα βρείτε φυτά ακτινιδιάς HAYWARD από μερίστωμα. Τα φυτά ακτινιδιάς που παρέχουμε είναι πιστοποιημένα και απαλλαγμένα από ιούς και ασθένειες.

Πόες

Οι πόες είναι φυτά με μικρό μέγεθος και με πολύ μικρή διάρκεια ζωής. Επίσης, έχουν μικρό κα μαλακό βλαστό (κοτσάνι) το οποίο μπορεί να κοπεί πολύ εύκολα.